• Gratis verzending
 • Gratis retourneren binnen 30 dagen
 • Veilige betaalomgeving
 • Advies op maat
Home > Indelingen voor bestek

Indelingen voor bestek

_

Geef je de voorkeur aan een snelle hap of een extravagant diner? Je zult altijd bestek nodig hebben om al die heerlijke maaltijden te eten! Bestek is bijna net zo belangrijk bij een maaltijd als het eten zelf. Gebruik onze bestekverdelers en geef uw bestek net zo'n mooie plaats in uw lade als hun plaats op de tafel. Op die manier hoeft u nooit te lang te zoeken en kunt u sneller van het diner gaan genieten!

Ordelijk en overzichtelijk

Dankzij de bestekverdelers van Orgalux is uw lade overzichtelijk en kunt u alles snel vinden, bijvoorbeeld om de tafel te dekken. In de ruime vakken kan eenvoudig een 12-delig bestekset worden geplaatst.

De ideale plaats voor uw bestek bevindt zich in de opslagruimte, dicht bij uw servies. Op die manier is alles dichtbij, en is de tafel in een mum van tijd gezet!

Wist je trouwens dat de ideale opstelling voor je bestek vork, mes, lepel (vlnr.) is? Met andere woorden, dezelfde opstelling als op de tafel, zodat u het bestek gemakkelijk uit de lade kunt nemen en direct op de juiste plaats op de tafel kunt plaatsen.

Ga Naar Shop
_

Past perfect in BLUM-lades

Gedaan met vervelende speling en schuivende indelingen. Al onze indelingen zijn ontworpen om de vorm van Blum-lades naadloos te volgen. Zelfs de kleuren en materialen stemden we af op de Blum-lades zodat je jouw bestekindeling perfect kan afstemmen op jouw lades.

 

Ga Naar Shop
_

Duurzame materialen

Alle Orgalux indelingen zijn gemaakt uit hoogwaardig en duurzaam materiaal. Met 6 kleuren en 2 materiaalsoorten zorgen we voor een ideale match met het design van jouw keuken.

Ga Naar Shop
_

Voor elke lade een indeling

Ga naar de shop en vind jouw ideale indeling!

_

Perfect fit met Blum

Hoe meet ik mijn lade op?

Share your orgalux experience

Bestek opbergen en snel het juiste bestek bij de hand hebben voor een diner of tijdens het koken van een heerlijke maaltijd? Met een goed passend opbergsysteem voor bestek kun je jouw kasten en lades in de keuken op de meest ideale manier inrichten, zoals jij dat wilt. Kies de meest handige plek voor jouw keukenbenodigdheden en maak gebruik van onze gratis inspiratiegids. Deze gids kun je direct en geheel gratis downloaden op onze website. Zo weet je direct welke handige oplossingen er zijn voor het bestek opbergen met het perfecte opbergsysteem voor bestek.

Perfect passende indelingen voor bestek

Onze bestekindelingen en andere vakverdelers voor de keuken passen goed in de BLUM lades en kasten, maar we helpen je natuurlijk ook graag bij het vinden van een passende indeler voor het bestek opbergen voor lades en kasten van andere merken. Heb je een BLUM lade of kast? Scan dan makkelijk de code onderop de lade. Met deze code kun je op onze website direct het passende opbergsysteem voor bestek vinden!

Duurzame verdelers met garantie

Wij bieden een uitstekende garantie op onze artikelen. De vakverdelers voor het bestek opbergen zijn gemaakt van duurzame houtsoorten. Dat geldt ook voor onze messenhouders. Wij kunnen deze verdelers leveren in tinten die perfect bij jouw keuken passen. Bekijk ons uitgebreide aanbod en vind voor elke lade een uitstekende indeling. Zo heb je jouw favoriete bestek altijd bij de hand en op orde. Niet meer zoeken, geen verschuivende bestekbakken meer en alles makkelijk en snel opbergen met jouw opbergsysteem voor bestek.

De voordelen van het shoppen in onze Orgalux webshop

Wij leveren de bestelde artikelen snel op het aangegeven adres. Zo kun je snel genieten van jouw nieuwe verdelers voor het opbergen van je bestek. Wij rekenen geen verzendkosten en je hebt tot 30 dagen de tijd om een opbergsysteem voor bestek te retourneren. Bestek opbergen op de makkelijkste manier? Wij adviseren je graag. Bel ons op +32 3 778 71 03, mail naar hello@orgalux.com of vul het handige contactformulier in.

 • Bpost
 • PostNL
 • iDeal
 • PayPal
 • MasterCard
 • Visa
 • Visa
 • Visa
 • Visa
 • Visa
 • Visa